Gezichtsbehandelingen

 

Basis behandeling:

U kunt bij ons ook terecht voor een gezichtsbehandeling. Uw huid wordt gereinigd en voorbereid op de gekozen behandelingen. We beginnen met een reinigings milk/lotion. De gehele behandeling wordt u verwend met warme handdoeken. Daarnaast krijgt u een masker en een peeling. We sluiten de behandeling af met een hydraterende verzorgende dag/nacht crème.

Dit is een Basis behandeling die wij altijd hanteren. Kosten vanaf € 24

Peeling:

De peeling zorgt er voor dat alle dode huidcellen worden verwijderd en maakt de huid gereed om dieper in de huid schoon te maken. Kies voor een peel off masker (Black head) die de huid diep reinigt en alvast wat onzuiverheden verwijderd. Of kies voor een zachte peeling die geschikt is voor de gevoelige huid. Deze behandeling is verplicht wanneer u kiest voor onzuiverheden te verwijderen.

Onzuiverheden verwijderen:

Na het peelen is de huid voorbereid en zacht en soepel voor het verwijderen van uw onzuiverheden. Denk aan mee-eters of ontstekingen.

Massage:

U kunt de behandeling afsluiten met een massage tussen de 10 minuten en 15 minuten. Daar voor vragen wij € 0,70 per minuut extra.