producten

Onze producten

Wij werken enkel met de beste producten en door onze jarenlange ervaringen in het werken met meerdere producten weten we precies welke producten dit zijn.

Revlon

Op het gebied van haarverf en verzorgingsproducten gaat er niets boven Revlon professional. Revlon staat voor een goede verzorging en geweldige kleuringen. In de kleuringen zit zelfs een speciale crème die het haar zacht en glanzend houdt. Eén van de belangrijkste redenen om met Revlon te werken is dat Revlon voor elk haartype een passende verzorging heeft. Revlon speelt in op de nieuwste trends door elke twee jaar exclusieve collecties uit te brengen.

Eksperience

Wij gaan daarom werken met eksperience dat is een exclusieve haarverzorgingslijn dat speciaal ontwikkeld is voor het haar en de hoofdhuid. Elke formule bevat specifieke algen en zuiver zeewater uit de zeebronnen van het eiland Noirmoutier, dat extreem rijk is aan sporenelementen die een waardevolle bron vormen voor de gezondheid en het welzijn van het haar en de hoofdhuid.

American Crew

American Crew heeft exclusieve haarproducten voor mannen, Van shampoo’s tot scheer-en stylingsproducten. Mannen gaan bij ons met een mooi verzorgde baard en gestyled kapsel de deur uit.

Acumen

Voor mannen hebben wij ook een specifieke huidsverzorgingslijn genaamd Acumen. Daar hebben wij een exclusieve gezichtsbehandeling voor dat bij u huid past. Acumen is de nieuwe lijn van eersteklas verzorgingsproducten van American Crew. Een serie met een uniek complex van vitaminen en antioxidante en hydraterende ingrediënten.

Wilt u deze behandeling een keer beleven, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Olaplex

Bij ons kunt u ook terecht voor een haarherstellende behandeling met Olaplex. Olaplex is een geweldig product die het haar weer laat stralen. Olapex maakt beschadigd haar weer gezond door het haar van binnenuit zijn stevigheid terug te geven. Dit zorgt ervoor dat je haar van buiten ook weer mooi en gezond wordt. Olaplex wordt door ons ook door blonderingen gebruikt om ervoor te zorgen dat je haar niet dat de beschadiging door het blonderen tot een minimum beperkt blijft. Kom voor meer informatie over Olaplex gerust langs bij ons in de salon.